avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Litigii Legea 112/1995
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Litigii Legea 112/1995

In anul 1997 am cumparat cf. legii 112/1995, casa in care de altfel m-am nascut.
In dec. 2010 fostul proprietar a actionat in judecata Primaria Capitalei pt. restituirea in natura a intregii curti,, inclusiv a imobilului cumparat de mine.
Pe data de 30.06 2014, Curtea de Apel Bucuresti, sectia 3-a civila, admite la recurs in parte actuinea reclamantului, cu hot. 1126/2014, respectiv restituie in natura, ceea ce nu era deja vandut, si obligarea Primariei de acordarea de masuri compensatorii pt. imobilele vandute cu L112/1995, printre care si al meu.
Intrebarea mea este:
Ce cai de atac ar mai avea fostul proprietar?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 15:00, 2 August 2014
nici una... hotararea este definitiva si irevocabila...poate exercita caile extraordinare de atac, cum ar fi contestatia in anulare si revizuirea dar sansele de castig sunt f mici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva si irevocabila cristian vasilescu cristian vasilescu In urma unei hotarari definitive si irevovabile a Curtii Supreme de Justitie, din anul 1997, in anul 2001 am cumparat un apartament. In baza Legii 10 din ... (vezi toată discuția)
Inducere in eroare de catre primarie naginata naginata Buna ziua! A-si dori sa va intreb daca pot obtine rejudecarea unui proces civil cu casele nationalizate pe L. 10/2001 cu hotarare irevocabila din 2007. ... (vezi toată discuția)
L112/1995-intrarea in legalitate a unui ap cumparat in perioada de interdictie de vanzare AccedaConsulting AccedaConsulting Cum s-ar putea proceda ca un apartament cumparat in perioada de interdictie a L 112/1995 sa aiba un act de proprietate incontestabil? Apartamentul a fost ... (vezi toată discuția)