avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Activitate letitias

Activitate letitias

Cum se poate vinde 1 apart.al mamei mele care este recasatorita, catre noi,cele 2 fiice legitime ale mamei.Sotul actual are 50 % din apartament si o fiica din alta casatorie.
Răspuns la discuția Decizie executor judecatoresc
care sunt consecintele daca nu ma conformez deciziei executorului judecatoresc?
Adica nu pun poprire pe salariul angajatului.
Am un angajat pentru care am primit de la un executor judecatoresc o decizie de poprire pe venituri. Chiar sunt obligata sa-i opresc din salariu? Eu nu mi-am luat aceasta obligatie la vremea contractarii creditului de catre angajat.
Am o firma en gross.As dori sa stiu daca in acelasi spatiu cu marfa am voie sa lucrez cu facturi si cu casa fiscala pentru vanzari en gross si en detaill.Mentionez ca adaosul aplicat produselor este acelasi ,nu doresc sa-l diferentiez.Vreau numai sa am posibilitatea sa vand si en gross(cu factura) si en detaill(cu bon fiscal, in acelasi depozit,fara ca marfa sa fie impartita in doua.
,aplicand acelasi adaos comercial.
Intreb acest lucru pentru ca am observat firme MARI,care iti dau,ca si client, ori factura,ori bon fiscal in functie de necesitatea ta(marfa luata pentru uz personal sau pentru revanzare),in acelasi spatiu comercial.