avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Activitate yoman

Activitate yoman

ma rectific-----nu vor fi mai mari de 0,2% pe zi:rtfm:
Răspuns la discuția Probleme mari cu administratorul
da este proprietar.
,,Sustinatori'' sunt cati va si in comitet, dar cand e el de fata il lauda cand nu e il injura(ca la romani au talent=D>)
raspuns gresit--penalizarea este 0,2% conform lg. 230
ART. 49
(1) Asociaţia de proprietari poate stabili un sistem propriu de penalizări pentru orice sumă cu titlu de restanţă, afişată pe lista de plată. Penalizările nu vor fi mai mari de 0,2% pentru fiecare zi de întârziere şi se vor aplica numai după o perioadă de 30 de zile care depăşeşte termenul stabilit pentru plată, fără ca suma penalizărilor să poată depăşi suma la care s-au aplicat.
buna ziua
in perioada 2010-215, administratorul blocului nostru a semnat si in locul presedintelui privind viramentele bancare, tot de la el putere a pus contabila(cumatra-neam) sa semneze in locul cenzorului, fiind intrebat dc-a zis ca,, mai platim si cenzor''.
in fine Presedintele nu prea era Presedinte sa zic asa(cu 2 clase e greu sa citesti o lege si s o interpretezi), domnul administrator facea cum vroia si aplica legea lui.
Acum a fost schimbat Presedintele, omul citit ,stie legea, dar mai greu cu schimbarea super administratorului(mai are si sustinatori, cei cu care a mancat spagile de la contracte).
NU STIU CUM SA SCAPAM DE NENOROCIREA ASTA DE ADMINISTRATOR
AJUTATI-MA VA ROG
Discuție Comitet
Ziua buna va doresc!!!
Un locatar al blocului care nu este proprietar al imobilului unde locuieste, poate face parte din COMITET?
Va salut
Intru direct la subiect>>acum o luna a fost convocat comitetul in vederea schimbarii administratorului(respectivul vrea sa renunte la post) afland de la presedinte care e speta am participat si eu cu gandul ca pe viitor sa preiau eu postul de adm. In sedinta convocata a fost stabilit ca eu sa urmez cursul necesar ocupari postului de adm, am facut cursul pe bani mei, urmand sa iau si atestatul de la primarie.
Intre timp am vb si cu presedintele si cu administratorul de cum anume vom face, in discutiile avute cu administratorul el mi a spus ca trebuie sa fac si contabilitatea, sa intocmesc listele etc. Spunand ui ca eu nu fac contabilitatea si ca am gasit un contabil care sa faca asta, acesta a sarit ca ars, ca eu asta trebuie sa fac contabilitatea ca asta face un administrator.(avem contabil angajat si platit)
Revin la AG, administratorul nu a mai acceptat sa preiau eu deoarece(vreau sa schimb contabilul- am uitat sa va spun contabila asociatiei este ruda cu administratorul) in fine niste motive de GRADINITA . Presedintele asoc. si a dat demisia fara sa spuna cv legat de problema mea si eu am ramas si cu bani dati si.....
Am cerut pv de la adunarea comitetului mi s a aratat un caiet, cica registru PV , nu era numerotat nu inregistrat si cred ca avea si pagini rupte din el, din cate am vazut registru era acelasi cu cel al AG(nu stiu daca este corect sa fie acelasi)
Cum procedez sa recuperez macar bani. La postul de adm nu mai ma gandesc , vad ca adminstratorul este la PUTERE acum la noi, face ce vrea .
Multam si va doresc o zi superba!!!!!