Va salut
Intru direct la subiect>>acum o luna a fost convocat comitetul in vederea schimbarii administratorului(respectivul vrea sa renunte la post) afland de la presedinte care e speta am participat si eu cu gandul ca pe viitor sa preiau eu postul de adm. In sedinta convocata a fost stabilit ca eu sa urmez cursul necesar ocupari postului de adm, am facut cursul pe bani mei, urmand sa iau si atestatul de la primarie.
Intre timp am vb si cu presedintele si cu administratorul de cum anume vom face, in discutiile avute cu administratorul el mi a spus ca trebuie sa fac si contabilitatea, sa intocmesc listele etc. Spunand ui ca eu nu fac contabilitatea si ca am gasit un contabil care sa faca asta, acesta a sarit ca ars, ca eu asta trebuie sa fac contabilitatea ca asta face un administrator.(avem contabil angajat si platit)
Revin la AG, administratorul nu a mai acceptat sa preiau eu deoarece(vreau sa schimb contabilul- am uitat sa va spun contabila asociatiei este ruda cu administratorul) in fine niste motive de GRADINITA . Presedintele asoc. si a dat demisia fara sa spuna cv legat de problema mea si eu am ramas si cu bani dati si.....
Am cerut pv de la adunarea comitetului mi s a aratat un caiet, cica registru PV , nu era numerotat nu inregistrat si cred ca avea si pagini rupte din el, din cate am vazut registru era acelasi cu cel al AG(nu stiu daca este corect sa fie acelasi)
Cum procedez sa recuperez macar bani. La postul de adm nu mai ma gandesc , vad ca adminstratorul este la PUTERE acum la noi, face ce vrea .
Multam si va doresc o zi superba!!!!!
In conditiile in care atestatul profesional se elibereaza pe numele dvs este nejustificata pretentia ca sa recuperati c/v curs de la asociatia de proprietari
Daca prestati activitatea de administrator de imobil la 10 asociatii de proprietari solicitati recuperare c/v curs la toate asociatiile de proprietari ?
Dupa parcurgerea cursului si sustinerea examenului dvs ramaneti cu atestatul profesional ,
in baza caruia puteti exercita responsabilitatea de administrator imobile pe intreg teritoriu national