avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate calotescu_efimita

Activitate calotescu_efimita

Răspuns la discuția Judecata copil
da este trecut in certificat! Nu vreau sa il elimin din viata copilului e dreptul lui normal ,din viata mea personala vreau sa il elimin! Multumesc pentru raspunsuri
Discuție Judecata copil
Buna ziua am si eu o intrebare! Am un copil in afara casatoriei in varsta de 3 luni mentionez ca nu eram impreuna cu tatal copilului nici inaintea nasteri nici dupa nastere! Nu locuim impreuna , copilul este la mine nu doresc obligati cum ar fi pensie alimentara etc as vrea doar sa ma lase in pace adica sa nu ma mai deranjeze cand vrea el doar pt ca este tatal copilului.. Daca l-as da in judecata ce s-ar intampla? Ce masuri s-ar lua?
Răspuns la discuția Indemnizatie mama eleva
Multumesc frumos pentru raspuns ! O zi buna! =D>=D> Va mai deranjez cu o intrebare stiu ca dupa ce termin cele 12 clase se da somajul acela de 250 de lei timp de 6 luni! Eu mai pot beneficia de el daca iau si indemnizatia pentru copil?
Răspuns la discuția Indemnizatie mama eleva
Va multumesc frumos pentru raspuns si pentru ca m-ati informat in legatura cu drepturile de care beneficiez! O zi buna!=D>
Buna ziua!! As dori sa ma ajutati si pe mine cu mai multe informati! Sunt eleva in clasa a12a sunt insarcinata urmeaza sa nasc in luna aprilie as dori sa stiu daca am dreptul la indemnizatia de 600 de lei dupa ce termin liceul mai primesc acesti bani?Sau doar timp de cele 2 luni care mai sunt la scoala?Mentionez ca am frecventat si frecventez cursurile la zi !