Buna ziua am si eu o intrebare! Am un copil in afara casatoriei in varsta de 3 luni mentionez ca nu eram impreuna cu tatal copilului nici inaintea nasteri nici dupa nastere! Nu locuim impreuna , copilul este la mine nu doresc obligati cum ar fi pensie alimentara etc as vrea doar sa ma lase in pace adica sa nu ma mai deranjeze cand vrea el doar pt ca este tatal copilului.. Daca l-as da in judecata ce s-ar intampla? Ce masuri s-ar lua?
Situatia favorabila: Copilul va fi dat in ingrijirea dvs, tatal va fi obligat la plata unei pensii de intretinere, va respecta programul de vizita impus de catre instanta. In cazul in care vreti sa-l "eliminati" definitiv din viata copilului, acest lucru nu este posibil (este si copilul lui).
da este trecut in certificat! Nu vreau sa il elimin din viata copilului e dreptul lui normal ,din viata mea personala vreau sa il elimin! Multumesc pentru raspunsuri
Tata doar in acte
steriel
Vreau sa va prezint si eu o situatie delicata pentru mine. Dupa 15 de trait in concubinaj cu un X a rezultat un copil care acum are varsta de 8 ani. Din ... (vezi toată discuția)