avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate gabriela18051968

Activitate gabriela18051968

Răspuns la discuția Recuperare onorariu avocat
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile date!

Am angajat cel mai bun avocat din oras, dar din cate observ la cazurile mici nu da importanta! Mare pacat! Dumnezeu e mare si vede tot ce se intampla, odata si-odata va plati pentru tot ceea ce a facut!

SARBATORI PASCALE FERICITE!!!
Răspuns la discuția Recuperare onorariu avocat
Dar am dovezi clare ca nu a citit dosarul! Am avut declaratii care erau in favoarea mea, nu stie ce acte sunt in dosar!
Buna ziua,
Ma aflu intr-o situatie neplacuta. Am castigat un proces civil, iar la faza de apel am angajat un avocat care sa ma resprezinte, dar din pacate avocatul nu a citit dosarul si nici nu s-a implicat!
Ce sanse am sa imi recuperez banii ce i-am dat la avocat?
Va multumesc,
Bun a ziua,
Va multumesc pentru raspuns!
Buna ziua,
Anul trecut am avut un proces civil pe care l-am castigat. Cand am primit hotararea am constatat ca in ea sunt date care nu apartin cazului meu. Am facut cerere de indreptare eroare materiala care a fost aprobata si inregistrata cu un alt nr de dosar, doar ca aceasta indreptare nu a fost trimisa la dosarul principal! Deoarece aceasta indreptare nu a ajuns la dosarul principal am pierdut procesul la faza de apel! Intrebarea mea este: " De datoria cui era ca indreptarea de eroare materiala sa fie atasata la dosarul principal?" Va multumesc,