avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... De datoria cui era ca indreptarea de eroare materiala ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

De datoria cui era ca indreptarea de eroare materiala sa fie atasata la dosarul principal?

Buna ziua,
Anul trecut am avut un proces civil pe care l-am castigat. Cand am primit hotararea am constatat ca in ea sunt date care nu apartin cazului meu. Am facut cerere de indreptare eroare materiala care a fost aprobata si inregistrata cu un alt nr de dosar, doar ca aceasta indreptare nu a fost trimisa la dosarul principal! Deoarece aceasta indreptare nu a ajuns la dosarul principal am pierdut procesul la faza de apel! Intrebarea mea este: " De datoria cui era ca indreptarea de eroare materiala sa fie atasata la dosarul principal?" Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: gabriela18051968 , utilizator 15:46, 28 Martie 2015
Buna ziua,

in interesul dvs., ca autor al cererii de indreptare materiala, era firesc sa va ingrijiti de solutionarea acesteia.
Bun a ziua,
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe cerere indreptare hotarare judecatoreasca si limite aplicare Apollo11 Apollo11 Buna ziua, Am o hotarare judecatoreasca favorabila mie dar in care s-a strecurat o greseala in text . Pe langa declaratia mea si tot ce tine de cauza mea, ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala eugen82 eugen82 Intr-un dosar aflat deja pe rolul instantei de recurs, am formulat la instanta de apel cerere de indreptare eroare materiala dintr-o incheiere din ... (vezi toată discuția)
Am depus hotararea in original pentru indreptare eroare materiala,cum pot sa o recuperez lucian_crtr lucian_crtr buna ziua,am depus o cerere de indreptare eroare materiala la curte de apel si am atasat din greseala si hotararea curtii in original(ar fi trebuit sa atasez o ... (vezi toată discuția)