avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate ckosyna

Activitate ckosyna

mama mea a facut cerere la primarie pentru noul atestat agricol in trecut avand certificat de producator ea fiind titular iar eu si fratele meu finnd si noi trecuti in acel certificat de producator problema este ca acuma dupa ce a depus cerere pt noul atestat de agricultor i sa spus de la primarie ca eu nu mai pot fi trecuta ca nu am aceeiasi adresa de buletin ca si ea. nu mi se pare logic deoarece in lege scrie ca se poate trece rude de gradul 1 si afiliati din cate stiu nu scrie nimik de adresa as vrea sa stiu daca este adevarat sau nu . Va multumesc
in urma unei hotarari judecatoresti mi-a fost anulat procesul verbal si amenda rutiera . problema este ca eu inca figurez la primarie cu acea amenda cum procedez ca sa nu o mai am trecuta la primarie aceasta fiind anulata in urma hotararii
buna ziua mama mea a cumparat 80 de ari teren arabil acum 12 ani a facut un act de vanzare cumparare facut de mana cu 2 martori intre timp mama mea a bagagat actele intr-un notariat pentru a avea un contract legal si sa obtina titlu de propietate problema este ca atunci cand sa dus sa aduca acea persoana la notariat pentru a semna actele a aflat de la rude ca aceasta decedase si nu sa mai finalizat acel contract.intrebarea mea este daca imi poate raspunde cineva : cum as putea sa imi fac titlu de propietate pe numele mamei mele daca vanzatorul terenului a decedat ? mentionez faptul ca mama mea este platitoare de impozit pe acel teren de 12 ani si ia si subventia de la apia. va multumesc
va multumesc pentru raspuns
sunt impreuna cu sotul meu de 4 ani nu suntem casatoriti legitim avem un copil impreuna intrebare mea este urmatoare: eu detin atestat agricol de producator , poate sotul meu sa vanda produsele noastre daca nu suntem casatoriti?va multumesc