avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rutiera si proces verbal anulate in instanta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rutiera si proces verbal anulate in instanta

in urma unei hotarari judecatoresti mi-a fost anulat procesul verbal si amenda rutiera . problema este ca eu inca figurez la primarie cu acea amenda cum procedez ca sa nu o mai am trecuta la primarie aceasta fiind anulata in urma hotararii
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 11:43, 30 Martie 2015
Buna ziua,
Mergeti la Primarie si aratati hotararea judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces suspendat s.stefan s.stefan Buna seara, Am suspendat un proces prin care mi se solicitau daune in urma unui eveniment rutier intrucat printr-un alt proces am contestat procesul verbal de ... (vezi toată discuția)
Prescriere suspendare permis iulius01 iulius01 am avut permisul suspendat 30 zile, am avut un proces in urma caruia mi-a fost anulata amenda contraventionala dar se pare ca a ramas suspendarea. Nu am ... (vezi toată discuția)
Cum procedez pentru a anula amenda dupa ce am castigat in instanta? bassmafya17 bassmafya17 Buna seara.vreau sa va intreb cum trebuie sa procedez pentru a nu mai figura cu amenda la primarie dupa ce,am contestat procesul verbal si am castigat?? (vezi toată discuția)