buna... Cristina! eu te-as sfatui sa nu te grabesti cu decizia! inteleg ca acum crezi ca unica iesire din situatie este plecarea ta de acasa... dar nu-i chiar asa, ba din contra ai sa-ti mai adaugi probleme peste cap! in primul rind problema de care ai parte acum nu v-a disparea nicaieri! timpul v-a trece si nici nu stii unde ajunge relatia ta cu baiatul dat, si pe urma ce ai sa faci? iar cit despre parinti, e si normal ca asa vor reactiaona(desi poate cam crud) pentru ca nici ei nu prea au idee cum sa se comporte in asa situatie, si vad doar un singur vinovat,tu... eu te-as sfatui sa mai astepti cu decizia pina se v-a mai linisti spiritele.. ca sa puteti discuta ca niste oameni maturi(cu parintii)! starui-te sa nu superi parintii ceva timp, si incearca totusi sa stai de vorba cu mama,ca intre femei! spune-i ca ai nevoie de dinsa si de spriginul ei... si nici nu stii ca poate discutia v-a avea loc! pentru ca a pleca e usor...si fug de probleme doar lasii, dar pentru a putea supravetui in aceasta lume trebuie sa lupti!!! iti doresc putere si minte lucida ca sa treci peste tot...
pai, noi la asta si ne-am gindit ca poate e arestat pe undeva... pentru ca persoana care joaca rolul de interlocutor e ramasa in tara spune ca trebuie sa asteptam cit v-a fi nevoie! dar mai apare o intrebare: cum putem noi afla daca e arastat sau nu?! si pe unde e? in ce tara?!
tinem legatura cu rudele lui si nimeni nimic nu stie! am aflat doar ca a plecat cu document fals ca sa poata ajunge in anglia, si ca a plecat cu un ghid!
a plecat din tara,din republica Moldova,acum doua saptamini, am tinut legatura pina pe data de 25.03.15, era la aieroport in danemarca, trecuse inregistrarea la zbor pina in dublin(irlanda)! voia sa ajunga in marea britanie la londra. dupa aceasta deacum sase zile nu stim nimic de aceasta persoana! deacum o saptamina! spuneti-mi va vor unde putem sa ne adresam pentru a afla unde-i persoana data acum?! multumim anticipat!