avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... persoana disparuta
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

persoana disparuta

a plecat din tara,din republica Moldova,acum doua saptamini, am tinut legatura pina pe data de 25.03.15, era la aieroport in danemarca, trecuse inregistrarea la zbor pina in dublin(irlanda)! voia sa ajunga in marea britanie la londra. dupa aceasta deacum sase zile nu stim nimic de aceasta persoana! deacum o saptamina! spuneti-mi va vor unde putem sa ne adresam pentru a afla unde-i persoana data acum?! multumim anticipat!
Cel mai recent răspuns: didishka , utilizator 11:14, 2 Aprilie 2015
Ati tinut legatura telefonic ?
Actualmente,numarul de telefon mai este activ?
Demarati procedura de sesizare politie despre disparitia persoanei
da!am tinut legatura telefonic, dar la moment nu este in arie de acoperire desi era in roming si sintem convinsi ca bani pe contul telefonic avea!
Persoana in cauza,nu avea alte rude,prieteni de la care eventual sa obtineti detalii ?
Daca e fata si a plecat sa devina dansatoare e clara treaba: a ajuns pe mana unui proxenet.
pai nu e fata! e un barbat de 30 de ani!

Alte discuții în legătură

Furt Angela3 Angela3 am o prietena care a furat o hainuta din magazain ...cind a dat sa iasa din el a prinso cu hainutza ..ea a platito de oarece era rupta shi in plus vinzaoarea a ... (vezi toată discuția)
Arestat in italia elena321 elena321 Sotul meu a zburat duminica 22.03.2015 spre Italia,de pe aeroportul din Bologna l/a arestat fara motiv,de atunci nu shtiu nimic de el,nu a sunat nimic,am sunat ... (vezi toată discuția)
Extradat in germania, familia nu stie nimic de el! MariucaT MariucaT Buna seara, Fratele meu a fost retinut conform unui mandat european de arestare, a petrecut trei saptamani in arestul politiei in Bucuresti si apoi ... (vezi toată discuția)