Am vrut sa facem cadastru unui teren dar cand am scos extazul cf am observat ca un vecin de teren avea deja facut cadastru și intabulare pe nr.noastre topo.CUlmea ă fost ca acum am descoperit ca in cf. noi deținem mai mult teren ca si in realitate ce putem face .Vecinul foloseste acel teren de peste 30 de ani.noi abia acum aflăm că deținem si din terenul lui.Terenul si pe care îl folosim si cealalta parte pe care nu il folosim nu se află în titlu de propietate la nimeni dar avem cf cu intabulare pe numele bunicii care e in viata si are si contract de donațiile de la tatăl ei cu suprafata si nr. topo.ACum am dat de ele .cadastru vecinului e facut in 2013
buna ziua
dupa decesul tatalui si dupa succesiune mi-a revenit 3/8cota parte din casa ,mamei revenindu-i 5/8 cota parte din casa,acum mama a decedat,mai am doua surori una din ele a renuntat la mostenirea dupa mama in mod expres (nu stiu ce inseamna),intrebarea mea este cu ce cota parte raman acum?
BUNA ZIUA.
AM SI EU O NELAMURIRE ,DUPA DECESUL TATALUI CELE DOUA SURORI ALE MELE AU RENUNTAT LA SUCCESIUNEA DUPA TATA IN FAVOAREA MEA ,ACUM DUPA DECESUL MAMEI UNA DINTRE SURORI ZICE CA RENUNTA LA SUCCESIUNEA DUPA MAMA IN FAVOAREA MEA DAR CEALALTA SORA NU IMI RASPUNDE LA TELEFO N MA EVITA NU AM CUM SA VORBESC CU EA , CU TIMP IN URMA SPUNEA CA O SA RENUNTE SI EA LA SUCCESIUNE DAR ACUM NU MAI STIU CE VREA NU ZICE NIMIC ,CE E DE FACUT ? CAT TIMP SA MAI ASTEPT A TRECUT CATEVA LUNI DE LA DECESUL MAMEI AM UITAT SA MENTIONEZ CASA ESTE INTABULATA PE AMBII PARINTI (CONTRACT DE VANZARE -CUMPARARE)