avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiunea dupa parinti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiunea dupa parinti

BUNA ZIUA.
AM SI EU O NELAMURIRE ,DUPA DECESUL TATALUI CELE DOUA SURORI ALE MELE AU RENUNTAT LA SUCCESIUNEA DUPA TATA IN FAVOAREA MEA ,ACUM DUPA DECESUL MAMEI UNA DINTRE SURORI ZICE CA RENUNTA LA SUCCESIUNEA DUPA MAMA IN FAVOAREA MEA DAR CEALALTA SORA NU IMI RASPUNDE LA TELEFO N MA EVITA NU AM CUM SA VORBESC CU EA , CU TIMP IN URMA SPUNEA CA O SA RENUNTE SI EA LA SUCCESIUNE DAR ACUM NU MAI STIU CE VREA NU ZICE NIMIC ,CE E DE FACUT ? CAT TIMP SA MAI ASTEPT A TRECUT CATEVA LUNI DE LA DECESUL MAMEI AM UITAT SA MENTIONEZ CASA ESTE INTABULATA PE AMBII PARINTI (CONTRACT DE VANZARE -CUMPARARE)

Alte discuții în legătură

Succesiunea oanastnc oanastnc Suntem un frate si o sora la parinti(ambii adulti) , tatal nostru a decedat in iunie 2015, mama noastra doreste sa facem succesiunea pina la implinirea unui an ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa mama ramasa vaduva Marica_sz Marica_sz Bună ziua, Pe scurt prezint situația actuală: Tata a murit în 1986 august, în decembrie a avut loc succesiunea , la care în mod normal ... (vezi toată discuția)
Vreau sa aman succesiunea bijoubijou1964 bijoubijou1964 Buna seara . Nu credeam c-o sa ajung aici, dar iata ca s-a intamplat. Suntem 2 surori si mama . Tatal a decedat acum aproape 2 ani, succesiunea nefiind ... (vezi toată discuția)