Am vrut sa facem cadastru unui teren dar cand am scos extazul cf am observat ca un vecin de teren avea deja facut cadastru și intabulare pe nr.noastre topo.CUlmea ă fost ca acum am descoperit ca in cf. noi deținem mai mult teren ca si in realitate ce putem face .Vecinul foloseste acel teren de peste 30 de ani.noi abia acum aflăm că deținem si din terenul lui.Terenul si pe care îl folosim si cealalta parte pe care nu il folosim nu se află în titlu de propietate la nimeni dar avem cf cu intabulare pe numele bunicii care e in viata si are si contract de donațiile de la tatăl ei cu suprafata si nr. topo.ACum am dat de ele .cadastru vecinului e facut in 2013
Buna ziua,
Daca nu va intelegeti cu vecinul privind aceste limite trecute gresit pe actele de intabulare, atunci singura solutie este o actiune in instanta. Trebuie analizat ce tip de actiune trebuie facute: granituire, revendicare, constatare, etc.
Granituire
yo9gsb
buna ziua
in urma cu un an si ceva vecinul meu a facut intabulare,anul acesta am facut si eu 2015,de la cadastru a reesit cum e si normal ca terenurile nu se ... (vezi toată discuția)