avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1389 soluții astăzi
Forum Activitate ciprian1980

Activitate ciprian1980

Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt cerintele obligatorii pentru dotarea unei case de pariuri (alarma, senzori de care fel, seif, acte.....), daca se poate chiar legea care cere asa ceva! Va multumesc!
Răspuns la discuția atestat taxi
Gaseste cineva un raspuns la problema mea?? Va multumesc.
Discuție atestat taxi
Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca imi este permis din punct de vedere legal sa practic meseria de taximetrist, ca si angajat, in conditiile in care am fost condamnat cu inchisoare (nu pentru fapte cu violenta si nici infractiuni economice sau la Codul Rutier). Mentionez ca am avut atestat taxi inainte sa fiu condamnat. Daca este interzis, va rog sa precizati care este actul normativ care imi interzice aceasta. Va multumesc si astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
am inteles, ma exprimasem eu gresit!! Multumesc!!
MOTIVUL?? Multumesc!!
Va rog sa-mi raspundeti daca pot considera nul un proces verbal care nu contine ocupatia si locul de munca al contravenientului, dar care nici nu are spatii special creeate pentru a completa aceste specificatii. Va multumesc
Va rog sa-mi spuneti daca "POLITIST-LOCAL" poate fi denumit ca si calitate a unui agent constatator intr-un proces verbal. Va multumesc!!!