avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... intocmire proces verbal contraventie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

intocmire proces verbal contraventie

Va rog sa-mi spuneti daca "POLITIST-LOCAL" poate fi denumit ca si calitate a unui agent constatator intr-un proces verbal. Va multumesc!!!
Buna ziua,

Da, poate fii.. cel putin din punct de vedere practic... explicatia mai jos..

Banuiesc ca ce va intereseaza de fapt e daca puteti contesta procesul verbal pe baza asta. Eu am contestat un proces-verbal, indicand si motivul ca nu era trecut corecta calitatea agentului constatator (cum e in cazul dvs) dar instanta nu a considerat ca e un motiv de anulare a procesului (erau altele din fericire).

Succes, (si daca vreti sa contestati un proces-verbal, va recomand sa va adresati unui avocat)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv trecere neregulamentara, sanse de castig giulia1973 giulia1973 Buna ziua, am primit amenda pentru trecere neregulamentara (la distanta de zebra) si as dori sa o contest pentru ca mi se pare mare si incorecta. Procesul ... (vezi toată discuția)
Martor proces verbal adrian10 adrian10 buna ziua am parcat masina , a venit pol rutiera si a dispus ADP ului blocarea rotii Pe procesul verbal (pe care nu l-am semnat ) este pus martor angajatul ... (vezi toată discuția)
Amenda radar AlexCucu AlexCucu Buna seara, Astazi 21.07.2013, am fost oprit in localitatea Targoviste si amendat pentru viteza. Am fost amendat cu 720 de ron, (360 in 24 de ore) pentru ... (vezi toată discuția)