Sunt interesat de consultanță pentru obținerea de fonduri in domeniul sus menționat, dar înainte de toate as dori sa stiu daca există asemenea programe in derulare.
In semn de protest fata de indiferenta unei primarii, vreau sa depun 100 de sesizări către aceasta (câte 100/zi timp de o saptamana), diferite intre ele, dar aducând in discuție si nerezolvarea unei probleme semnalata anterior.
Ei au obligația sa imi răspundă la toate aceste sesizări.
Am sesizat o anumita secție de poliție in legătură cu un act contravențional desfasurat de unele persoane fizice. Conform legii care reglementează situația în cauza, poliția ar fi trebuit sa someze acele persoane pentru a rezolva problemele juridice, iar în cazul in care acestea nu se executa, sa le întocmească dosar penal.
Insa secția de poliție locală respectivă nu ia absolut nicio masura. Unde ma pot adresa pentru a atrage atenția asupra secției de poliție respective?
As dori sa știu daca o persoana fizica poate face cerere pentru transformare unei păduri in parc public.
Mai exact: Pădurea Andronache, de lângă Bucuresti, are o suprafață relativ mică si deși este frecventata foarte des de populație, nu are statut de parc.
Pădurea Andronache se afla pe raza orașului Voluntari si este in administrația Romsilva.
Daca este posibil ca o pădure sa fie transformată in parc public, as dori sa știu care sunt pașii de urmat (strângere de semnături, etc).
O a 2a întrebare: daca eu nu locuiesc in orașul respectiv, pot face cerere?