avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Înființare parc public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Înființare parc public

As dori sa știu daca o persoana fizica poate face cerere pentru transformare unei păduri in parc public.

Mai exact: Pădurea Andronache, de lângă Bucuresti, are o suprafață relativ mică si deși este frecventata foarte des de populație, nu are statut de parc.
Pădurea Andronache se afla pe raza orașului Voluntari si este in administrația Romsilva.

Daca este posibil ca o pădure sa fie transformată in parc public, as dori sa știu care sunt pașii de urmat (strângere de semnături, etc).

O a 2a întrebare: daca eu nu locuiesc in orașul respectiv, pot face cerere?

Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Spatiile verzi din jurul blocului... dolores48 dolores48 locuiesc intr-un bloc cu spetii verzi destul de mici ca si intindere.....precizez ca au mai fost construite doua garaje pe o latura a blocului (pe spatiul ... (vezi toată discuția)
Primaria defriseaza o padure pentru vilele unor privati - legalitatea actiunii Catalin981 Catalin981 Buna ziua. Am o intrebare legata de construirea unor vile (case de vacanta, nu pensiuni) pe un teren acoperit de padure. Situatia e urmatoarea: primaria din ... (vezi toată discuția)
Romsilva ignora noul cod silvic. ce e de facut?! padureamea padureamea Buna ziua. As avea nevoie de un sfat, o indrumare pentru rezolvarea unei probleme si multumesc oricui imi va da o mana de ajutor. Familia mea detine 3 ha de ... (vezi toată discuția)