avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Se considera abuz daca fac foarte multe cereri către ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Se considera abuz daca fac foarte multe cereri către primaria locală?

In semn de protest fata de indiferenta unei primarii, vreau sa depun 100 de sesizări către aceasta (câte 100/zi timp de o saptamana), diferite intre ele, dar aducând in discuție si nerezolvarea unei probleme semnalata anterior.
Ei au obligația sa imi răspundă la toate aceste sesizări.

Se considera ca fac abuz? E legal sau nu?
Buna ziua,

e mai simplu sa urmariti cursul fiecarei cereri adica sa asteptati raspunsul in 30 de zile si daca sunteti nemultumit sa intentati actiune in contencios administrativ astfel incat instanta va va lamuri asupra nemultumirilor dvs.

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de trecere in intravilan ! caraybean caraybean La inceputul anului 2008, ian., am cumparat un teren extravilan. Persoana de la care cumparasem terenul ne-a"asigurat" ca se trece fara problema in intravilan; ... (vezi toată discuția)
Ce implica o cerere de sanctionare a vinovatilor? gev gev Buna ziua, 1. Daca intr-o cerere de chemare in judecata pe langa obligatia de a face [b]cer[/b] si sanctionarea vinovatilor la ce trebuie sa ma astept? Ma ... (vezi toată discuția)
Plangere in instanta vs. chemare in judecata marfan marfan buna ziua, mi s-a respins o chemare in judecata prin care ceream ca primaria X sa-mi restituie un teren sub sanctiunea unor daune cominatorii (in urma unui ... (vezi toată discuția)