doresc sa va intreb despre faptul ca, am o angajata care trebuie sa se intoarca din concediu de ingrijire copil doar ca nu suntem siguri da trebuie sa se intoarca dupa 23 sau 24 de luni doarece sotul ei nu are loc de munca.
Puteti sa ne spuneti ca trebuie sa se intoarca cu o luna mai repede sau poate sa ramana 24 de luni in CCC?
Legea nr. 12/2015 pentru modificarea si completarea Legii nr. 53/2003 - Codul muncii a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 52 din 22 ianuarie si a intrat in vigoare duminica.
Actul normativ prevede ca, la stabilirea duratei concediului de odihna, perioadele de incapacitate temporara de munca, cele aferente concediului de maternitate, concediului de risc maternal si concediului pentru ingrijirea copilului bolnav sunt considerate perioade de activitate desfasurata.
Cu alte cuvinte, perioadele respective nu afecteaza numarul de zile de concediu de odihna la care au dreptul salariatii in fiecare an.
Buna, am si eu o intrebare in legatura cu acordarea concediului de odihna dupa intoarcerea unui angajat, acum ca s-a modificat legea. Am o angajata care trebuie sa se intarca pe 02.05.2015 dup a doi ani de CIC, pe anul 2015 la cate zile de concediu va avea dreptul? 21+21 din 2014? Multumesc anticipat:((