avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Activitate buburuza1969

Activitate buburuza1969

Sotul meu a fost casatorit in urma casatoriei are o fata sa despartit si sa recasatorit a doua oara mama lui a decedat in 2013 a facut succesiunea.Ce drepturi am eu a doua sotie la mostenirea lui fiind unicul mostenitor Nu mai are frati.El ar vrea sa ma treaca in acte sa am si eu drept la mostenirea lui cum trebuie sa faca ca fata din prima casatorie sa nu ma dea afara din casa cand el va deceda.Eu am si eu un copil din prima casatorie ca si el. Cum poate face sotul ca sa am si eu drept la mostenirea lui. Astept raspuns ce proceduri trebuie facute ca sa am si eu dreptul.
Sotul meu are de facut o succesiune la tara nu sa facut de mult de cand au murit bunici si strabunici .Intrebarea este sotul meu trebuie sa faca succesiunea din urma sau dupa ultimul decedat adica bunicul.
Mama vrea sa faca succesiunea dupa decesul tatalui meu dar nu are bani ca sa imi dea partea care mi se cuvine eu mai am un frate care nu vrea parte vrea sa io dea mamei mele iar mama dupa succesiune vrea sa vanda apartamentul .Intrebarea este daca mama poate vinde fara semnatura mea si daca pot sa intarzi demararea succesiuni daca nu ce pot face astept raspuns.