avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate Raluca271986

Activitate Raluca271986

Răspuns la discuția Reparatii pod la bloc
Buna seara! Domnule Grecu,cum pot proceda daca ma aflu intr-o situatie asemanatoare, dar dupa ce am facut notificarea, doamna de la administratie a facut o sedinta cu cei din bloc, au fost intrebati daca sunt de acord sa punem cu totii bani pentru hidroizolatia blocului, raspunsul lor a fost negativ pe motiv ca lor nu le ploua in cap si ca acoperisul e treaba mea.Si de atunci a ramas asa.II pare rau dar nu are ce face.
Buna seara! De cate ori platesc la casierie intretinerea doamna casier imi incaseaza bani in plus decat ceea ce primesc pe foaia de la intretinere.I-am atras atentia ca nu doresc sa platesc mai mult dar dumneai spune ca am niste restante mai vechi si ca imi opreste pentru acele restante.Suma e aleasa de dumneai, adica ea trece in plus pe chitanta mea cat doreste.Nu cred ca e normal sa decida ea daca vreau sa platesc acele restante, sau cat sa achit eu lunar pentru ele.
Intrebarea mea este cui ma pot adresa pentru a solutiona aceasta situatie?
P.S. Restanta e una minora de 100 de lei aparuta in urma unor schimbari in asociatia de proprietari si care nu ne-a putut fi explicata
Buna ziua! Sunt profesor titular, am beneficiat in trecut de 1 an concediu fara plata pentru motive personale, iar acum as vrea sa imi iau 2 luni concediu fara plata pentru studii, avand sa sustin admiterea la o alta facultate.Ce acte am nevoie pe langa cererea pentru concediu?cum pot dovedii in ziua depunerii cererii ca peste 2 luni voi sustine admiterea?