avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata pentru studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata pentru studii

Buna ziua! Sunt profesor titular, am beneficiat in trecut de 1 an concediu fara plata pentru motive personale, iar acum as vrea sa imi iau 2 luni concediu fara plata pentru studii, avand sa sustin admiterea la o alta facultate.Ce acte am nevoie pe langa cererea pentru concediu?cum pot dovedii in ziua depunerii cererii ca peste 2 luni voi sustine admiterea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:19, 9 Aprilie 2015
Nu trebuie sa dovediti ca doriti sa sustineti admiterea la acea Facultate.

Faceti doar cererea si vedeti ce rezolutie vi se da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen de definitivat Michelle87C Michelle87C Bună seara! Aş dori să ştiu dacă este legal ca Inspectoratul să respingă dosarul unui candidat pentru examenul de definitivat în învăţământul ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi iau concediu fara plata pt studii avand in vedere ca pana acum am avut 10 luni de concediu fara plata din cauza motivelor familiale? monica gaman monica gaman Buna ziua,am si eu o intrebare la Dvs.Sunt profesor titular din 2006 si in anul 2008-2009 am luat concediu fara plata timp de 10 luni din cauza motivelor ... (vezi toată discuția)
Termen amanare victor11 victor11 Buna ziua. In data de 26 ian 2011 am termen intr-un proces civil la care nu ma pot prezenta din cauza faptului ca la aceeasi data am de sustinut un examen ... (vezi toată discuția)