Poveste pe scurt.
Exista posibilitatea sa se incheie un contract de intretinere intre un membru al familiei mele si o batranica, care nu mai are copii si care nu se poate intretine singura. Asa cum spune si titlul nu stiu cine trebuie sa plateasca toate cele. Intreb acest lucru deoarece din cate stiu batranica nu are banii necesari intocmirii actelor, iar mie nu mi s-ar parea normal sa platesc eu iar dupa sa rezilieze contractul din mai stiu eu ce motive.
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Buna ziua!
Postez si eu o scurta povestioara cu speranta ca ma puteti ajuta si ca nu reusesc sa va plictisesc!
Eu, impreuna cu sotia mea ne-am mutat la Bucuresti pentru a incerca un "fresh start" in oras nou. Ne-am mutat cu chirie la particular, in speranta ca ne vom face buletine de Bucuresti sa incercam sa ne bagam dosarul pt. O locuinta de tip ANL. Insa a mai aparut o problema, intre timp am aflat ca tatal meu sufera de ciroza hepatica, si prin conjungtura m-am pomenit cu un "copil" de 62 de ani in intretinere. L-am bagat repede co-asigurat la sanatate, deoarece am tot avut nevoie de doctori, insa ma intrebam daca pot depune o data cu dosarul pt. ANL vreo dovada ca il am in intretinere pt a putea primi (daca voi primi) un ap. cu 2 camere, deoarece intr-o garsoniera ar fi cel putin ciudat sa locuim 3 persoane in situatia data.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.