avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine plateste onorariile notariale si impozitul pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine plateste onorariile notariale si impozitul pentru un contract de intretinere?

Poveste pe scurt.
Exista posibilitatea sa se incheie un contract de intretinere intre un membru al familiei mele si o batranica, care nu mai are copii si care nu se poate intretine singura. Asa cum spune si titlul nu stiu cine trebuie sa plateasca toate cele. Intreb acest lucru deoarece din cate stiu batranica nu are banii necesari intocmirii actelor, iar mie nu mi s-ar parea normal sa platesc eu iar dupa sa rezilieze contractul din mai stiu eu ce motive.
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 12:41, 18 Iulie 2016
Dvs. Le plătiți.

Nu se ajunge la rezoluțiune asa ușor.
debitorul contractului de intretinere plateste taxele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Batranete chinuita redialboss redialboss buna ziua situatia se prezinta in felul urmator : un batran de 65 ani locueste inpreuna cu fiul ... (vezi toată discuția)
Desfiintare donatie Mariana1712 Mariana1712 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: doi batrani care locuiesc in curte cu unicul fiu, au facut act de donatie cu clauza de intretirere (si ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare cviconschi cviconschi Buna seara. In anul 1998,bunicii din partea sotiei au incheiat la notar un act de vanzare -cumparare a casei batranesti contra unei sume modice,in favoarea ... (vezi toată discuția)