avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Parinte in intretinere pt. ANL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Parinte in intretinere pt. ANL

Buna ziua!
Postez si eu o scurta povestioara cu speranta ca ma puteti ajuta si ca nu reusesc sa va plictisesc!
Eu, impreuna cu sotia mea ne-am mutat la Bucuresti pentru a incerca un "fresh start" in oras nou. Ne-am mutat cu chirie la particular, in speranta ca ne vom face buletine de Bucuresti sa incercam sa ne bagam dosarul pt. O locuinta de tip ANL. Insa a mai aparut o problema, intre timp am aflat ca tatal meu sufera de ciroza hepatica, si prin conjungtura m-am pomenit cu un "copil" de 62 de ani in intretinere. L-am bagat repede co-asigurat la sanatate, deoarece am tot avut nevoie de doctori, insa ma intrebam daca pot depune o data cu dosarul pt. ANL vreo dovada ca il am in intretinere pt a putea primi (daca voi primi) un ap. cu 2 camere, deoarece intr-o garsoniera ar fi cel putin ciudat sa locuim 3 persoane in situatia data.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: nynelstan , utilizator 12:08, 10 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Daca a-ti putea sa imi spuneti si in ce consta acea dovada!? Sau o sa imi spuna la primarie daca intreb?
Va multumesc inca o data!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa se schimbe legile muvi1001 muvi1001 Buna seara va deranjeaza o mamica care nu mai stie ce sa faca!!sunt intr-o situatie de criza am cautat peste tot ajutor sfaturi sau ceva care sa ma ghideze ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni ajutooor Fonrabie Fonrabie In primul rand salutare tuturor pt ca e prima oara cand postez pe acest forum , in data de 2 am avut accident pe trecerea de pietoni eu eram cu scuteru si ... (vezi toată discuția)