avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea SA SE SCHIMBE LEGILE
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

SA SE SCHIMBE LEGILE

Buna seara
va deranjeaza o mamica care nu mai stie ce sa faca!!sunt intr-o situatie de criza am cautat peste tot ajutor sfaturi sau ceva care sa ma ghideze spre ce as putea sa fac!!dar permiteti-mi sa va descriu sitatia mea
Ma numesc Muran Viorica sunt din jud BN in urma cu 5 ani am depus un dosar la sediul primariei din Loc Beclean in speranta ca vom obtine si noi o locuinta ANL,insa de fiecare data cand erau date in folosinta locuintele finalizate dosarul nostru era respins pe motiv ca noi nu ne desfasuram activitatea in aceasta localitate,din nefericire posibilitatea gasirii unui loc de munca in localitatea de domiciliu nu este posibila astfel incat am decis sa trimit un email la directia generala ANL la Bucuresti(am incercat si telefonic,deoarece deplasarea pana la Bucuresti nu este posibila)am primit raspunsul urmator:::::
ANL este implicata in acest program doar in construirea locuintelor, neavand competente in stabilirea si interpretarea criteriilor de acces (la, locuinta) si departajare, repartizarea, administrarea, stabilirea cuantumului chiriei sau vinderea catre chiriasi a acestora.
Dupa construire, aceste locuinte sunt predate Autoritatilor Locale, iar competentele ANL inceteaza din acest moment.
Cu stima,
Florian-E. VULCU
P.S. S-A RASPUNS SI PE ADRESA: muvi1001@gmail.com,,
intrucat domnul primar de la noi mi-a spus de fiecare data cand dosarul era respins ca aceastea sunt criteriile venite de la Bucuresti..Acum va cer sfatul dvs care probabil v-ati mai confruntat cu astfel de cazuri...CE AS PUTEA FACE.???..locul de munca nici macar nu se pune problema in a fi schimbat pentru ca intr-o astfel de perioada de criza este imposibil sa gasesti ceva de munca care sa iti asigure un trai cat de cat decent..Nu mai stim ce sa facem va rog mult daca ne puteti ajuta macar cu un sfat..
va multumesc
Muran Viorica
Cel mai recent răspuns: Gorjeanu George , Mediator 04:36, 3 Ianuarie 2010
Buna ziua,

daca acesta este singurul motiv pt care v-a fost respins dosarul de 5 ani,
atunci va sfatuiesc sa va deschideti dvs impreuna cu sotul un pfa in raza unde urmeaza sa primiti acel imobil.BN B-) si acum ca aveti si dovada la dosar bafta!.

Numai bine,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie anl ivclm ivclm buna seara ,doresc un raspuns la intrebarea mea daca se poate ,unde pot face o contestatie ptr ANLin afara de primarie,unde pot merge mai departe cu dosarul ... (vezi toată discuția)
Locuinta pentru functionarii publici cielodellasera cielodellasera Buna ziua. Nu stiu daca subiectul pe care il propun se incadreaza in aceasta tema. As dori sa stiu daca exista vreo reglementare legala prin care sa se ... (vezi toată discuția)
Acordarea locuintelor tip anl in regim de inchiriere SilviuMihai SilviuMihai sotia are o cerere de obtinere o lovuinta anl in regim de inchiriere de aproximativ 3 ani, dupa ce ne-am casatorit am adugat la dosar certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)