avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Activitate ralucyb

Activitate ralucyb

Buna Ziua! Amo primit o Instiintare de executare silita Acasa din partea unor avocati. Am un credit neachitat . Eu nu am nici un bun pe numele meu si nici nu muncesc. Nu ma aflu in tara, ce mí se poate intampla.? Poate sa ma execute pe bunurile aflate pe numele parintilor?
Buna ziua! Am si eu o nelamurire, am fost concediata in perioada de proba printr-o simpla notificare fara nici o justificare, intrebarea mea este nu trebuie sa mi se dea lichidarea la zi. Adica in decurs de cateva zile sa mi se intocmeasca actele si bani pentru ce am mai lucrat?
Multumesc.
Răspuns la discuția Demisie fara preaviz
asa am convenit de la inceput, sa imi faca contractul cu minim pe economie. eu de fapt primeam 1200 lei net, dupa o perioada de un an si jumatatea am primit 1500 lei, ptr ca si atributiile au crescut, practic ma ocupam de tot in magazin si o mica parte contabila. si programul a fost asa de la bun inceput o zi cu o zi si un weekend cu un weekend.
nu stiu ce sa scriu in demisie? sa specific vre-un articol? sa scriu pur si simplu de demisie fara preaviz?
multumesc
Răspuns la discuția Demisie fara preaviz
deci salariul meu din contractul de munca este de 1000 lei brut, cu 8 ore pe zi de munca 5 zile pe saptamana,
eu primeam 1500 lei net, de o luna mi-a scazut salariul la 1000 lei. programul meu real de munca este de 16 ore, 7.00-23.00, o zi cu o zi.
Răspuns la discuția Demisie fara preaviz
asta ce inceamna? ca trebuie sa stau in preaviz la el?
eu de maine incep serviciul in partea cealalta. ce imi poate face daca ii dau demisia scrisa in care specific fara preaviz.?
multumesc.
tin sa mentionez ca nu ma mai duc la el, nu mai vreau.
cu ce ma poate afecta pe viitor aceasta concediere disciplinara?
buna ziua!
lucrez la o un patron ca lucrator comercial intr-un magazin, doresc sa imi dau demisia fara sa mai stau in preaviz, patronul m-a amenintat ca daca nu stau in preaviz 20 zile ma da el afara cu ce litera vrea din codul muncii. este posibil asa ceva? tin sa precizez ca mi-a scazut salariu fara nici o notificare. acum am gasit un loc de munca mai bine platit, si nu mai vreau sa lucrez ptr el. in plus in maxim doua luni inchide magazinul, si eu raman fara servici practic. multuesc