avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Activitate violetadinu

Activitate violetadinu

Buna ziua, am o intrebare , ce documente sunt necesare pentru vinderea unui auto de pe socitate, specific acte in original, si unde. multumesc
Am vrut sa spun , cum sa imi recuperez legal banii furati!
MULTUMESC
Buna ziua , am o mare problema cu un angajat, am prins o cum fura, nu bate bon pe casa de marcat si pune banii in portofelul propiu. Mentionez ca am declaratia ei , a recunoscut ca a furat. Cum sa recuperez banii furati legal de ea?
buna ziua , eu am o societate cu profil fast food, vreau sa stiu in ce fel; de impozit ma incadreaz, conform cifreii de afaceri ma incadrez la microintreprinedere, si conform codului caen , la impozit specific! eu ce platesc?
Buna ziua, tatal meu doreste sa isi recapete terenul de la tatal lui( decedat in 1990) Mentionez ca detine documente, decat un act notarial din care reiese ca tatal lui a vandut casa, si restul terenului la donat CAP ului. Nu scrie cat teren ! Are vreo sansa sa gaseasca terenul? A fost la primaria din Afumati (acolo a fost casa) si nu a primit nici un raspuns. Unde se afla arhiva primariei din Afumati?