avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate iulianaurel

Activitate iulianaurel

Deci sotia..are o cota fixa...respectiv..74000 roni...daca imobilul se vinde cu 100000...mie i-mi ramane diferenta.. de ce..???
Daca hotararea judecatoreasca este de cota 50%..de ce la vanzarea imobilului...de catre executor...nu se respecta...acelasi procentaj...
Deci hotararea este de 50%......50/%
Hotararea este de cota 1/2...executare silita...se vinde casa de catre executor..eu nu mai primesc 50%...din vanzare....de ce..?? Reclamanta primeste jumatate din evaluarea facuta de expert....(nu din pretul cu care s-a vandut )
Răspuns la discuția Folosirea numelui abuziv
casatoria se poate desface in fapt(cazul meu)...si de drept(divort)....si daca nu divorteaza pana cand moare....foloseste numele meu....?
instrumente muzicale(fac parte din partaj?)sunt bunuri dobandite impreuna,dar in noul cod civil este un punct care nu l-am inteles(bunuri destinate exercitarii meseriei)
sotia a parasit domiciliul(habar n-am unde e)...as putea deschide o actiune in instanta cu motivul:folosirea abuziva(fara acordul meu de a mai purta numele de familie)?mentionez ca nu sunt in divort(inca)