avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotarare judecatoreasca lichidarea regimului ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotarare judecatoreasca lichidarea regimului matrimonial

Hotararea este de cota 1/2...executare silita...se vinde casa de catre executor..eu nu mai primesc 50%...din vanzare....de ce..?? Reclamanta primeste jumatate din evaluarea facuta de expert....(nu din pretul cu care s-a vandut )
Cel mai recent răspuns: iulianaurel , utilizator 16:04, 15 Martie 2018
Din pacate nu puteti sa primiti un raspuns oferind asa putine detalii .DE unde putem sa ghicim situatia din dosarul dvs, incercati macar sa citati din sentinta respectiva pt a putea sa primiti iun raspuns util.
Deci hotararea este de 50%......50/%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj simplu florinskie florinskie Buna seara O prietena m-a rugat sa pun aceasta intrebare pe forum. A divortat de sotul ei in urma cu cativa ani iar acuma fostul sot a deschis proces de ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil pentru suma ramasa de 3000 euro este posibila? ellamiki ellamiki As dori sa va pun o intrebare referitoare la una din situatiile in care sunt implicata si anume aceea de a renunta la casa ptr ca banca nu imi prelungeste ... (vezi toată discuția)
Lesire din indiviziune lecirolf lecirolf Bună ziua.In urma unei sentinte judecatoresti mi s/a atribuit intregul imobil cu obligatia la plata unei sulte impotriva dorinței mele.Deoarece evaluatorul a ... (vezi toată discuția)