avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj..lichidarea regimului matrimonial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj..lichidarea regimului matrimonial

Daca hotararea judecatoreasca este de cota 50%..de ce la vanzarea imobilului...de catre executor...nu se respecta...acelasi procentaj...
Cel mai recent răspuns: iulianaurel , utilizator 18:08, 18 Martie 2018
Probabil ca din cota Dvs a scăzut cheltuielile de executare toate dacă imobilul este deținut de Dvs si executarea a fost cerută de fosta sotie
Deci sotia..are o cota fixa...respectiv..74000 roni...daca imobilul se vinde cu 100000...mie i-mi ramane diferenta.. de ce..???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta partaj-sulta Cimpanu Adriana Cimpanu Adriana In urma unui proces de partaj cu sentinta definitiva a-m obtinut eu 70% cota parte din imobil iar fostul sot 30%.Valoarea imobilului in anul 2008 a fost ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla in urma unui partaj voluntar? camelus79@yahoo.com camelus79@yahoo.com am divortat acum 3ani am facut partaj voluntar la notar care prevede :daca an doi ani de zile ai dau o solda de 10mii euro fostului meu sot ami revine locuinta ... (vezi toată discuția)
Nici eu, nici fostul soț nu avem bani pentru sulta aferentă cotelor atribuite din imobil în urma partajului. ce se poate întâmpla în această situație? lorely22 lorely22 Sunt în proces de partaj cu fostul soț chiar înaintea termenului de pronunțarea a hotărârii de fond. Până la momentul prezent instanța a decis 60% ... (vezi toată discuția)