Buna ziua!
As dori si eu un raspuns va rog la o problema.
Sora mea a facut un credit in 2003 pe doi ani la o banca.A platit cateva rate dar nu a mai putut achita ratele deoarece sotul ei a decedat si ea a ramas singura cu doi copii de crescut.Creditul il facuse ptr a cumpara tratamentul ptr boala sotului.Intrebarea mea este daca creditul este prescris ?
Stie cineva cand se dau banii ptr cei care au avut bonuri fiscale? Au spus la inceput maxim 60 de zile.Prima extragere a fost in 13 Aprilie, deci ar fi trebuit sa intre pana acum.
Multumesc ptr raspuns, dar am uitat sa mentionez ca dinspre partea fetei exista doar un parinte, respectiv mama.Cotele in cazul acesta care sunt? Multumesc!
Avem situatia urmatoare:familie tanara cu un copil decedata, fiecare dintre parinti avand cate un frate si parinti.Care sunt cotele succesorale? Multumesc!
Prietena mea a avut un credit in 2002 la o banca pe termen fe trei ani dar din cauza ca i-a decedat sotul ea nu l-a mai putut plati, veniturile in casa nemaifiind aceleasi.
Intrebarea ei este daca datoria ei s-a prescris, ea neavand de atunci nici o poprire pe venitul ei.Multumesc!
Sotul meu a avut o sora care a decedat, el fiind singurul mostenitor.Dupa dezbaterea succesiunii si iesirea cerificatului de mostenitor , el ce pasi trebuie da urmeze ptr ca apart.sa fie pe numele lui? ? Multumesc!
As vrea sa stiu cum pot sa aflu daca cineva a cumparat o propietate dups ce si-a schimbat numele de familie .Se poate pe baza codului numeric personal? ? Multumesc anticipat!