Buna ziua!
Am urmatoarea nelamurire:mama mea lucreaza intr-un spital din Romania, unde de o perioada de timp (>an) bonurile de masa nu au mai fost date angajatilor, a intervenit primarul (au fost oprite de el sau se primesc in continuare? dar nu ajung la angajati). Exista vreo procedura legala sa se sisteze acordarea bonurilor de masa (pe diferite motive)?
Mentionez ca;
-angajatilor le este frica sa faca vreo sesizare pe acest subiect (frica alimentata de influenta primarului si desfacerea contractului de munca);
-in restul spitalelor se primesc bonuri de masa;
Va rog sa imi spuneti care ar fi procedura legala pentru rezolvarea acestei situatii, destul de neplacuta pentru angajatii acelui spital?
Va multumesc!
Buna ziua ! acum doua saptamani , in orasul Bacau , ma deplasam spre Iasi , dupa ce am trecut de un semafor (mentionez ca era verde pentru inainte si cei ce voiau sa faca stanga aveau rosu... si erau vreo 5 masini in asteptare). eu mergand pe directia inainte , spre surprinderea mea si a celor doi prieteni din masina (ambii posesori de permis auto ) am fost oprit de un echipaj de politie sub pretextul ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului , dupa amenintari ca o sa ma lase fara permis ... un domn agent a venit la masina si mi-a spus ca defapt era galben, semaforul , si m-a amendat cu suma de 197 lei . Dar semaforul era verde.... As putea face vreo contestatie pentru scutirea platii amenzii? Va mutumesc !!!