avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua !
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua !

Buna ziua ! acum doua saptamani , in orasul Bacau , ma deplasam spre Iasi , dupa ce am trecut de un semafor (mentionez ca era verde pentru inainte si cei ce voiau sa faca stanga aveau rosu... si erau vreo 5 masini in asteptare). eu mergand pe directia inainte , spre surprinderea mea si a celor doi prieteni din masina (ambii posesori de permis auto ) am fost oprit de un echipaj de politie sub pretextul ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului , dupa amenintari ca o sa ma lase fara permis ... un domn agent a venit la masina si mi-a spus ca defapt era galben, semaforul , si m-a amendat cu suma de 197 lei . Dar semaforul era verde.... As putea face vreo contestatie pentru scutirea platii amenzii? Va mutumesc !!!
Formulati plangere contraventionala impotriva procesului verbal de constatare a contraventiei in 15 zile de la comunicare (daca mai sunteti in termen????), solicitati proba cu 2 martori si ii propuneti martori pe cei doi prieteni din masina.
Ultima modificare: Luni, 20 Aprilie 2015
Olimpiu DRUȚĂ - Cabinet de Avocat, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis pe culoarea rosie mntrzvn mntrzvn Buna ziua, in aceasta dimineata mi-a fost suspendat permisul pentru ca am trecut pe rosu defapt era galben.Asa, deci veneam din spre gara de Sud bulevard drept ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto halfman halfman Buna ziua, Saptamana trecuta ma aflam in Bacau si intr o intersectie am fortat culoarea galben spre rosu a unui semafor.Spre ghinionul meu,era un echipaj de ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va rog ajutati-ma cu un raspuns, astazi am avut un ... anca14cris anca14cris Buna seara. Va rog ajutati ma cu un raspuns, astazi am avut un accident rutier fara victime mai exact intr o intersectia trecand pe culoare verde a ... (vezi toată discuția)