avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Taxarea muncii în 2025: Modificări, provocări și soluții

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sistare BONURI DE MASA in SPITAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sistare BONURI DE MASA in SPITAL

Buna ziua!
Am urmatoarea nelamurire:mama mea lucreaza intr-un spital din Romania, unde de o perioada de timp (>an) bonurile de masa nu au mai fost date angajatilor, a intervenit primarul (au fost oprite de el sau se primesc in continuare? dar nu ajung la angajati). Exista vreo procedura legala sa se sisteze acordarea bonurilor de masa (pe diferite motive)?
Mentionez ca;
-angajatilor le este frica sa faca vreo sesizare pe acest subiect (frica alimentata de influenta primarului si desfacerea contractului de munca);
-in restul spitalelor se primesc bonuri de masa;
Va rog sa imi spuneti care ar fi procedura legala pentru rezolvarea acestei situatii, destul de neplacuta pentru angajatii acelui spital?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:16, 17 Martie 2016
Puteti sesiza MInisterul Sanatatii cu privire la aceste aspecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost dat afara pe un motiv inexplicabil bogdi26 bogdi26 am lucrat la o firma de paza la 8 ore pe zi avand posibilitatea de a ma pune la 12 cu 24 si 12 cu 48 am cerut de mai multe ori sa ma mute la acest program ca ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie de intretinere minor ContSters72939 ContSters72939 Buna ziua, am o intrebare, respectiv, la veniturile nete realizate din salariul net si sporuri, se tine cont si de cuantumul in lei a bonurilor de masa? De ... (vezi toată discuția)
Discriminare: toți angajații, în afară de mine, primesc bonuri de masă. e îndreptățit patronul să procedeze așa? Nico7773 Nico7773 Exista vreo lege sau mod de a primi bonuri de masa,? Nu vrea sa îmi dea patronul! Din August nu mi-a dat nici un bon as vrea sa știu ce trebuie sa fac S-o ... (vezi toată discuția)