avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2004 soluții astăzi
Forum Activitate daria2015

Activitate daria2015

Buna ziua. Am un apartament cumparat prin credit ipotecar.Din cauza unor probleme de sanatate nu am reusit sa ajung sa imi inchei asigurarea obligatorie a locuinței. Banca a incheiat ea cu o firma de asigurare o polita de asigurare pe 3 ani, anuntandu.ma ulterior.Am platit prima rata a politei de asigurare.Intrebarea mea este:avand in vedere ca trebuie sa plătesc a doua rata, pot sa platesc la alta firma de asigurare? Firma cu care lucreaza banca are preturi mari.Daca pot plati in alta parte, puteti sa imi menționați un cadru legal? Va mulțumesc anticipat.
Buna seara. Prietenul meu este taximetrist de putin timp. Din cauza unor probleme financiare anul trecut nu a achitat din contributiile la stat, inclusiv pt pensie..zilele trecute a vrut sa achite din sume si i s.a raspuns sec :trebuia sa platiti. I s.a spus ca trebuia sa depuna declarația 100 si pt ca nu a depus.o nu i s.a stabilit suma de plată pt pensie. Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa faca? Cum ar putea avea o cheie de control legat de cat mai are de platit din urma impozit, pensie, etc si care sunt sumele? Ajuta daca face vreo cerere? Va multumesc anticipat.
Buna ziua.va rog sa ma ajutati cu niște informatii.unchiul meu are o garsoniera inchiriata.a depus declaratia 220 in luna ianuarie, o cunostinta l- a intrebat de declarația 200. Mai trebuie sa depuna o declaratie? Decizia de impunere nu a primit o. ce trebuie sa faca? va multumesc.
Răspuns la discuția executare silita pensionar
Va multumesc pt raspunsuri.
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Ce se intampla in cazul unui pensionar care a primit instiintare de executare silita pentru un impozit trimestrial neplatit?e vorba de o suma de aproximativ 300 lei...daca are un depozit la banca i se poate doar bloca contul sau i se "umbla" si la bani in cont? In ambele cazuri, persoana este instiintata de banca? Va mulțumesc anticipat!