avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Taximetrist detalii declaratii finanțe
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Taximetrist detalii declaratii finanțe

Buna seara. Prietenul meu este taximetrist de putin timp. Din cauza unor probleme financiare anul trecut nu a achitat din contributiile la stat, inclusiv pt pensie..zilele trecute a vrut sa achite din sume si i s.a raspuns sec :trebuia sa platiti. I s.a spus ca trebuia sa depuna declarația 100 si pt ca nu a depus.o nu i s.a stabilit suma de plată pt pensie. Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa faca? Cum ar putea avea o cheie de control legat de cat mai are de platit din urma impozit, pensie, etc si care sunt sumele? Ajuta daca face vreo cerere? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 14:47, 17 Iulie 2015
D 600 este pt pensie, nu 100

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri pfa MrDerpson MrDerpson Zilele acestea vreau sa ma duc sa depun declaratiile pentru acest an (220 - o noua estimare, 200 - venitul realizat anul trecut si 600), insa am cateva ... (vezi toată discuția)
Pasi pentru infiintarea unui pfa Kosmo Kosmo Buna ziua, Tocmai ieri am primit CUI-ul in cazul unui PFA si stampilele. As vrea mai intai sa prezint cum am infiintat PFA-ul si cat timp mi-a luat ( pentru ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale , declaratia 600 , titlu executoriu ... ziarediverse ziarediverse In anul 2012 , un PFA a realizat un venit net anual ( profit ) de 5.000 ron . Avand in vedere termenul scadent , pana la data de 31.01.2013 a depus ... (vezi toată discuția)