sotia mea urmeaza sa nasca zilele acestea.pina sa afle ca este insarcinata a renuntat la locul de munca din cauza condiitilor.exista din partea primariiei vreun ajutor de sprijin crestere copil?(am auzit ca ar fi)eu am lucrat in germania cu contract de munca apoi si in tara dar nu am lucrat consecutiv ce conditii sint sa pot lua eu concediu crestere copil?multumesc
buna seara lucrez intr-o firma[cu renume si pretentii ] dupa 2 contracte de munca cu durata determinata de 3 luni mi-a fost prelungit contractul de munca pe durata nedeterminata;in contractele de munca sint prevazute 20 de zile de concediu indiferent de vechime si nici spor de vechime nu se acorda nu m-ai vorbesc de ore suplimentare,este legal ?este normal?multumesc
buna ziua fratele meu plateste pensie alimentara pentru un minor din martie 2012 in valoare de 150 ron.precizez ca atunci nu avea serviciu,in luna februarie a
acestui an fosta sotie l-a dat in judecata pentru majorarea pensiei deoarece acum lucreaza pe un salariu minim pe economie ,el este de acord cu majorarea dar nu a putut depune adeverinta de salariu si contractul de munca in cele 25 de zile.procesul este pe 11 05 2015m-ai poate face ceva? este nevoie de avocat? se judeca in lipsa, procesul este inprahova el lucreaza in timisoara.multumesc