avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Activitate iscru_lodica

Activitate iscru_lodica

Răspuns la discuția Reziliere contract de inchiriere
Buna seara, multumesc ptr. raspunsul dat,
intre timp am primit o NOTIFICARE de reziliere a contractului de la LOCATORUL care de fapt mi-a subinchiriat 30m patrati teren, teren proprietate a REWE PENNY ROMANIA, + rulota FAST FOOD in care specifica rezilierea in 10 zile conform contractului, - fara alte motive, specific eu nu sunt de acord sa reziliez contractual, contractual s-a incheiat in 18 martie 2015 insa nici pana in prezent nu mi s-a inmanat cheile de la aceea rulota si nici nu am semnat nici un proces-verbal de predare - primire,
am trimis azi Locatorului o SOMATIE ca in termen de 24 ore sa-mi inmaneze cheile,
INTREB:
daca am procedat corect?
ce ar trebui sa fac in continuare?
care ar fi pasii de urmat?
VA MULTUMESC,
Cu respect,
Deoarece LOCATORUL nu si-a indeplinit obligatiile din contractul de inchiriere eu ca si LOCATAR pot cere NOTIFICARE ptr. REZILIEREA CONTRACTULUI de inchiriere ?
Ori LOCATORUL fara nici un motiv si nerespectand clauzele din contract poate trimite NOTIFICARE de REZILIERE a CONTRACTULUI de inchiriere catre LOCATAR?
Discuție Informatie,
S-a facut un contract de inchiriere ptr un Fast Food pe un loc de 30 m patrati/ teren + o rulota, pe o perioada de 9 luni, dupa un termen de o luna am primit o notificare in care locatorul imi cere rezilierea contractului, fara nici o motivare,
specific ca in aceasta perioada nu mi s-au predat cheile, nu s-a facut nici un proces- verbal de primire predare a spatiului si nici a rulotei,
CARE SUNT PASII DE PARCURS Ptr. REZOLVAREA ACESTEI PROBLEME?
Eu vreau sa deschid.
Va multumesc.
O zi buna.
ISCRU