avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Informatie,
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Informatie,

S-a facut un contract de inchiriere ptr un Fast Food pe un loc de 30 m patrati/ teren + o rulota, pe o perioada de 9 luni, dupa un termen de o luna am primit o notificare in care locatorul imi cere rezilierea contractului, fara nici o motivare,
specific ca in aceasta perioada nu mi s-au predat cheile, nu s-a facut nici un proces- verbal de primire predare a spatiului si nici a rulotei,
CARE SUNT PASII DE PARCURS Ptr. REZOLVAREA ACESTEI PROBLEME?
Eu vreau sa deschid.
Va multumesc.
O zi buna.
ISCRU
Cel mai recent răspuns: iscru_lodica , utilizator 14:27, 23 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere iscru_lodica iscru_lodica Deoarece LOCATORUL nu si-a indeplinit obligatiile din contractul de inchiriere eu ca si LOCATAR pot cere NOTIFICARE ptr. REZILIEREA CONTRACTULUI de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Contr. de inchiriere spatiu reziliat flori2006 flori2006 Buna ziua! Am mare nevoie de un sfat urgent. Am inchiriat un spatiu comercial de la o societate comerciala, sau cel putin asa am crezut.Contractul de ... (vezi toată discuția)
Reparațiile în cazul contractului de închiriere și preavizul andradah andradah Am și eu cateva intrebari punctuale referitoare la contractual de inchiriere. Situatia sta in felul urmator : exista un contract de inchiriere incheiat pe un ... (vezi toată discuția)