avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate daniela2015

Activitate daniela2015

Pai bine dar eu as dori sa stiu daca ce fac ei este un abuz sa mi se ia banii de 2 ori, ca daca intradevar trebuie sa platesc cei 1200 lei catre stat ii voi plati pentru ca nu are rost sa ma judec cu ei, am vrut doar un sfat.

Company Advising a scris:

Trebuie sa depuneti contestatie la executare silita in termen de 15 zile de la data la care ati aflat de poprire.

Am fost in trecut implicata intr-un proces penal care s-a incheiat. Am fost obligata sa platesc suma de 1197.59 care se impartea in dobanzi si comisioane 781.58 lei si 416.01 cheltuieli executare silita, cheltuielile de executare se mai imparteau in subcategorii care cuprindeau onorariul executorului si alte taxe. Eu am platit toate sumele cerute pe sentinta dupa care mi-a venit incetarea executarii silite. Asta a fost acum 2 ani. Ieri mi s-au blocat conturile iar de catre ANAF care spun ca la ei nu apare nimic platit si ca trebuie sa platesc catre stat suma de 1200 lei reprezentand cheltuieli judiciare catre statul Roman. Acum eu va intreb este corecta procedura ANAF-ului sau suma pe care ei mi-o cer este exact suma pe care am platito? Atasez si sentinta si incheierea executarii silite precum si raspunsul celor de la ANAF. Va multumesc !!!
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
Cine plateste sau daca trebuie platita o datorie de 2000 de lei la o descoperire de card a unei persoane pensionare respectiv mama care a decedat de doua luni? Multumesc .
Buna ziua.As vrea sa stiu cat ma costa succesiunea dupa ambii parint,tata decedat de un an iar mama de doua luni.Si cat costa renuntarea la moatenire in favoarea fratelui.Suntem doi frati si mostenirea e un apartament de doua camere.Multumesc
Răspuns la discuția Probleme cu fostul sot
Locuiesc in garsoniera pe care am primit-o de la matusa mea prin schimb de locuinte dar acum 20 ani fostul sot a avut pretentia sa fie trecut si el pe contract asa era atunci pe vremurile alea. Eu nu am parasit locuinta.
Am divortat de sotul meu de 1 an, nu am facut inca partaj si pe contarctul de casa este si el trecut. Problema este ca locuieste tot acolo, bea in fiecare zi, face scandal, refuza sa plateasca facturi de utilitati, cand lucreaza cand sta acasa (mai mult sta acasa), nu-mi plateste pensia alimentara stabilita de instanta. Nu mai stiu ce sa fac si de aceea intreb aici. Daca fac partajul existq vreo posibilitate sa fie evacuat? Nu vrea sa plateasca nimic in casa, sta toata ziua si afuma casa cu tigari. Spune ca " nu plateste ca oricum apa, curentul si gazul sunt pe numele meu " si nu vrea sa plateasca. Va rog sa-mi dati un sfat.