avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Obligatie bancara platita prin poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Obligatie bancara platita prin poprire

Am fost in trecut implicata intr-un proces penal care s-a incheiat. Am fost obligata sa platesc suma de 1197.59 care se impartea in dobanzi si comisioane 781.58 lei si 416.01 cheltuieli executare silita, cheltuielile de executare se mai imparteau in subcategorii care cuprindeau onorariul executorului si alte taxe. Eu am platit toate sumele cerute pe sentinta dupa care mi-a venit incetarea executarii silite. Asta a fost acum 2 ani. Ieri mi s-au blocat conturile iar de catre ANAF care spun ca la ei nu apare nimic platit si ca trebuie sa platesc catre stat suma de 1200 lei reprezentand cheltuieli judiciare catre statul Roman. Acum eu va intreb este corecta procedura ANAF-ului sau suma pe care ei mi-o cer este exact suma pe care am platito? Atasez si sentinta si incheierea executarii silite precum si raspunsul celor de la ANAF. Va multumesc !!!
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
daniela2015, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 12:37, 6 Aprilie 2018
Trebuie sa depuneti contestatie la executare silita in termen de 15 zile de la data la care ati aflat de poprire.
Pai bine dar eu as dori sa stiu daca ce fac ei este un abuz sa mi se ia banii de 2 ori, ca daca intradevar trebuie sa platesc cei 1200 lei catre stat ii voi plati pentru ca nu are rost sa ma judec cu ei, am vrut doar un sfat.

Company Advising a scris:

Trebuie sa depuneti contestatie la executare silita in termen de 15 zile de la data la care ati aflat de poprire.

Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2018
daniela2015, utilizator
Sunt sanse foarte mari ca ANAF-ul sa nu fi inregistrat platile pe care le-ati facut initial. Din moment ce ati platit si banuiesc ca v-ati interesat de unde provin sumele actuale, singura solutie ca sa scapati de plata aceasta este contestatia la executare. Nu este normal sa platiti de 2 ori, dar cu ANAF-ul orice este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire validata- cheltuieli judecata begonia begonia Buna dimineata! Se admite cererea de validare a popririi iar tertul poprit este obligat la plata sumei datorate de debitor creditorului si cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Executare silita dodorel62 dodorel62 Am de platit catre fosta sotie o suma de 1200 ron si aceasta mi-a facut plangere la executor si am inceput sa platesc 150ron la executor,dar acesta nu e ... (vezi toată discuția)
Executare silita card bancar mishu26 mishu26 Am avut un card de credit de 1200 lei la o banca, din anul 2007, card la care am platit o perioada suma minima de plata , apoi din diverse motive nu am ... (vezi toată discuția)