avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am de platit catre fosta sotie o suma de 1200 ron si aceasta mi-a facut plangere la executor si am inceput sa platesc 150ron la executor,dar acesta nu e multumit si vrea sa-i platesc toata suma intr-o saptamana,iar eu am am semnat acest act fiindca ma amenintat ca ma executa silit si acum as dori sa stiu daca poate sa ma execute cu casa sau lucruri tinand cont ca eu am serviciu si lucrez dar faptul ca platesc si pensie nu pot achita acesti bani intr-o saptamana.
1 As dori sa stiu daca pot sa fac o contestatie la anularea executarii silite iar banii sa-mi fie retinuti pe statul de plata esalonati in mai multe luni
2 Cum se poate proceda cu executarea silita tinand cont ca am salariu poate sa-mi faca poprie sau are dreptul pentru 1200ron sa-mi execute lucruri sau casa
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 08:34, 17 Ianuarie 2012
ce act ai semnat mai exact? In principiu el iti poate vinde bunurile dar daca ai salariu se practica poprirea acestuia. Trebuie sa mergi si sa discuti cu el si sa va intelegeti ca executarea sa se faca din salariu.
Executorul judecatoresc poate dispune executarea silita asupra bunurilor a caror valoare este apropiata debitului de recuperat
Puteti formula contestatie la executare,situatie in care instanta dr jufrvsys pentru suspendarea executarii silite poate dispune plata unei cautiuni
cand va aud cu cea contestatie...Pentru ce? Pentru 1200 lei?....
Plateste cum poti ca nu se incurca executorul sa-ti scoata casa la vanzare pentru 1200 lei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie poprire salariu si conturi adriancerbu adriancerbu Buna seara, In 2008 am luat un credit de nevoi personale de la o banca,timp de un an mi-am platit ratele. In 2009 am ramas fara loc de munca,nemaiputand sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare cristina2011u cristina2011u buna ziua, am depus o cerer de contestatie la executare cont de bani, mi-au dat revizuire peste 5 zile , am de depus o cautiune de 2500euro si am contul ... (vezi toată discuția)
Ce sanse are contestatia mea la executare? am primit de la executor ... StefaniaEmerson StefaniaEmerson Ce sanse are contestatia mea la executare? Am primit de la executor instiintare poprire pe pensia pe care nu o am, facuta catre casa de pensii ... (vezi toată discuția)