avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare

buna ziua,
am depus o cerer de contestatie la executare cont de bani, mi-au dat revizuire peste 5 zile , am de depus o cautiune de 2500euro si am contul blocat nu pot sa scot nuci un ban ,cum ,sau ce cerere trebuie facuta si unde pentru a bloca dar suma care urmeaza a se executa si restul sa se deblocheze ptr. a putea depune cautiunea .
va multumesc
Cel mai recent răspuns: cristina2011u , utilizator 09:13, 25 Iulie 2011
Solicitati bancii sa vireze imediat in contul indicat de executorul judecatoresc suma care face obiectul titlului executoriu.
In momentul in care virarea sumei a avut loc, solicitati executorului ridicarea popririi, astfel incat sa fie deblocat contul.
va multumesc.
as dori ca suma executata sa nu plece catre executor ,ci sa ramana pe loc ,deoarece am depus contestatie la executare ,am depus plangere penala ,si dorim blocarea executarii pana la stabilirea adevarului.
In acest caz, trebuie sa solicitati suspendarea executarii silite pana la judecarea contestatiei la executare.
Daca in urma contestatiei la executare veti avea castig de cauza executorul va fi nevoit sa va returneze suma, totusi daca trebuie depusa cautiunea de X suma nu prea aveti cum sa o evitati si trebuie sa o depuneti.
buna ziua ,

va multumesc pentru ajutor, am fost la bancasi am reusit sa depun cautiunea, 10.000lei.
Intrebare , executorul judecatoresc poate sa execute doar conturile lichide nu si depozitele / (nu am tasta de semn de intrebare)
doamnele de acolo mi-au spus ca depozitul bancar ,nu-l pot ataca .
cum stau lucrurile/

Alte discuții în legătură

Restituire cautiune ContSters277537 ContSters277537 As vrea sa stiu daca in cazul in care se respinge contestatia la executare eu pot sa imi recuperez suma platita pentru cautiune la suspendarea ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune av.T.M. av.T.M. Buna. Am facut o cerere de suspendare a executarii si mi s-a respins. Imi spune-ti va rog pentru restituirea cautiunii ce pasi trebuie sa urmez? De ce acte am ... (vezi toată discuția)
Cautiune leona777 leona777 as vrea sa stiu : daca am platit o cautiune in civil ptr suspendare executare silita, si apoi am pierdut procesul, pot recupera cautiunea, sau nu ? multumesc ... (vezi toată discuția)