Buna seara,
In 2008 am luat un credit de nevoi personale de la o banca,timp de un an mi-am platit ratele. In 2009 am ramas fara loc de munca,nemaiputand sa platesc. Am incercat sa renegociez cu banca, dar nimic.
In noiembrie 2009 s-a cerut incuviintarea executarii silite de catre un executor bancar ,in baza contractului bancar,dar eu nu am primit nici o notificare. Nu mi s-a facut nici o poprire pe salariu,nici blocarea conturilor. In 30.04.2013 un executor judecatoresc a trimis la locul de munca actual o adresa de poprire pe 1/3 din salariu , o copie a incuviintarii silite din noiembrie 2009 si o copie de pe contractul de credit. Partea proasta este ca a trimis aceiasi poprire si la banca unde aveam contul pentru salariu si mi-a blocat salariul. Sunt putin disperat pentru ca am sotia gravida in 8 luni, mai este si internata , cheltuieli, etc.
Multumesc !
Astazi am depus actiunea, dar grefiera mi-a spus ca trebuie sa depun si o "suspendare provizorie a executarii silite".
Se achita o taxa de timbru de 10 lei si o cautiune de 10% din valoare (3200 lei). Problema nu este taxa , ci cautiunea. Eu am conturile blocate, nu ca as avea toata suma in conturi.
Exista vreo posibilitate de a scapa de cautiune ?
Procedura perimare
asaofi
Buna ziua,
Acum vreo 5 ani m-am procopsit cu un debit constand in cheltuieli de judecata. Creditorul a initiat executarea silita impotriva mea. Executorul ... (vezi toată discuția)