avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Activitate andy77

Activitate andy77

Buna ziua,
Am contestat in instanta decizia de concediere emisa de angajator si am primit din partea acesteia castig de cauza care pe scurt a hotarat : Admite contestaţia formulată de contestatorul, x, în contradictoriu cu intimata, y şi în consecinţă: Anulează Decizia nr. 29 din 21.04.2015 emisă de societatea intimată şi dispune reîncadrarea contestatorului pe postul deţinut anterior concedierii. Obligă intimata la plata unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care contestatorul ar fi beneficiat de la data concedierii şi până la data reintegrării acestuia efective pe post. Executorie de drept.
Termenul de apel de 10 zile de la primirea comunicarii(18.01.2016) a expirat asa ca as dori sa aflu cum trebuie sa procedez in continuare adica daca trebuie sa-i contactez eu sau ei ar trebui sa faca acest lucru.
Totodata vreau sa stiu daca sunt obligat la reintegrare avand in vedere ca la acest moment ma aflu in concediu de crestere copil sau pot astepta pana le terminarea concediului de un an.
In ceea ce priveste calcularea despagubirii pe care firma mi-o datoreaza conform sentintei va rog sa-mi spuneti cum ar trebui pusa problema avand in vedere ca dupa concediere eu m-am aflat initial in somaj-5luni si ulterior in concediu crestere copil-3luni.
Va multumesc anticipat!
Buna ziua,
Ma aflu intr-o situatie delicata,pe care am sa v-o descriu pe scurt:-in urma unor discutii intre mine si fratele meu s-a starnit un scandal finalizat cu agresarea mea si a parintilor mei;in urma acestor evenimente eu am dobandit un certificat medico-legal care prevede 45-50 zile de ingrijiri si recuperare,si pe care l-am invocate in plangerea penala pe care am depus-o la politie.
Va rog sa-mi spuneti care este calea legala de a obtine ordin de protectie temporara pentru mine si daca e posibil ca in urma actiunii mele sa pot obtine pe aceaiasi sentinta, acelasi lucru(ordin protectie) si pentru parintii mei(mentionez faptul ca acestia au fost de fata la cele intamplate,au fost amenintati si li s-a pus viata in pericol).Varianta mea:-completarea formularului pentru obtinerea ordinului de protectie si depunerea acestuia la judecatorie ).
Totodata va rog sa ma sfatuiti in chestiunea scoaterii fratelui meu din spatiu locativ comun cu parintii mei in care este inregistrat acum ca urmare a acordului exprimat de acestia in urma cu 2 ani.(varianta pe care o gandesc eu sunt:1-o declaratie notariala autentica de scoatere din spatiu facuta de parinti pe care sa o depun la evidenta populatiei(mentionez ca acesta nu mai locuieste cu parintii mei de circa 2 luni avand domiciliul intr-un ap. cu chirie unde nu are forme legale.
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca e posibil sa primesc ccc(concediu crestere copil)daca in ultimele 12 luni am avut o intrerupere de 7 zile.
Va multumesc.