avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordin protectie, scoatere din spatiu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordin protectie, scoatere din spatiu

Buna ziua,
Ma aflu intr-o situatie delicata,pe care am sa v-o descriu pe scurt:-in urma unor discutii intre mine si fratele meu s-a starnit un scandal finalizat cu agresarea mea si a parintilor mei;in urma acestor evenimente eu am dobandit un certificat medico-legal care prevede 45-50 zile de ingrijiri si recuperare,si pe care l-am invocate in plangerea penala pe care am depus-o la politie.
Va rog sa-mi spuneti care este calea legala de a obtine ordin de protectie temporara pentru mine si daca e posibil ca in urma actiunii mele sa pot obtine pe aceaiasi sentinta, acelasi lucru(ordin protectie) si pentru parintii mei(mentionez faptul ca acestia au fost de fata la cele intamplate,au fost amenintati si li s-a pus viata in pericol).Varianta mea:-completarea formularului pentru obtinerea ordinului de protectie si depunerea acestuia la judecatorie ).
Totodata va rog sa ma sfatuiti in chestiunea scoaterii fratelui meu din spatiu locativ comun cu parintii mei in care este inregistrat acum ca urmare a acordului exprimat de acestia in urma cu 2 ani.(varianta pe care o gandesc eu sunt:1-o declaratie notariala autentica de scoatere din spatiu facuta de parinti pe care sa o depun la evidenta populatiei(mentionez ca acesta nu mai locuieste cu parintii mei de circa 2 luni avand domiciliul intr-un ap. cu chirie unde nu are forme legale.

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal - divort cu minori andreea321 andreea321 Buna seara. Intrebarea este urmatoarea: Sotie agresata fizic de sot, doreste sa isi scoata certificat medico-legal, fara sa depuna momentan plangere la ... (vezi toată discuția)
Soțul meu este agresiv când bea, prin urmare am plecat de acasă iar acum mă amenință cu moartea. ce ar trebui eu să fac, unde să apelez? RaluRoxana RaluRoxana Soțul meu la băut peste limita devine violent. Am fost la un pas de divorț, și am stabilit amândoi că dacă se mai întâmplă se termina totul. Au fost ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie, minor si sotie Vlad24 Vlad24 Buna ziua! As dori sa stiu ce fel de masuri se pot lua in privinta unui sot dependent de alcool ce si-a lovit sotia si a strans de gat propriul copil de 15 ... (vezi toată discuția)