avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Certificat medico-legal - divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Certificat medico-legal - divort cu minori

Buna seara.

Intrebarea este urmatoarea: Sotie agresata fizic de sot, doreste sa isi scoata certificat medico-legal, fara sa depuna momentan plangere la politie. Vrea sa pastereze acest certificat pt a-l folosi in cazul unui divort, ca dovada de violenta a sotului, mai ales pt obtinerea totala si definitiva a copilului. Sotul este o persoana mai agresiva, cu oarece antecedente. Are vreo valoare acest certificat, sau il scoate degeaba, atata timp cat nu depune si plangere cat de curand? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 09:51, 12 Februarie 2014
sfatul este sa depuna plangere, si sa ceara in instanta, pe cale separata un ordin de protectie. Pe certificatul medico-legal, nu o sa scrie cine a agresat-o. ....
Va multumesc! Imi puteti spune, va rog, si ce sanse sunt ca mama sa obtina custodia deplina pt copil, astfel incat tatal sa aiba doar drept de vizita, nu sa si ia copilul (in vacante sau la locuinta lui), ci doar vizita in prezenta mamei? Specific faptul ca mama este angajata (momentan in crestere copil, dar are un loc de munca stabil), si are si unde sa locuiasca (atat casa parintilor ei cat si alte variante). Va multumesc frumos! Seara buna!
Pai de asta va spun sa faceti si plangere si cerere ptr ordin de protectie, ptr ca la divort sa dovediti ca tatal este denaturat.
depinde de cum se poarta tatal cu copiii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. sunt mama a 3 copii,insarcinata cu al patrulea. sunt ... Liliana2019 Liliana2019 Buna seara. Sunt mama a 3 copii,insarcinata cu al patrulea. Sunt in curs de divort,după ce sotul meu a fost f violent cu mine,fiind insarcinata și in ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minor din culpa exclusivă a soțului (violență fizică și verbală). aș putea obține ca programul de vizită să se desfășoare doar în prezența mea? GiaA GiaA Buna seara, as dori un sfat pt urmatoarea situatie. Sunt casatorita de 8 luni si avem un copil de 1 an si 2 luni. Dupa ce ne-am casatorit, sotul meu a inceput ... (vezi toată discuția)
Divort iulia2000 iulia2000 Se poate cere in cadrul unui proces de divort sa cer examinare psihiatrica sau psihologica asotului.Acesta a avut si are o atitudine agresiva fata de mine in ... (vezi toată discuția)